Ulei esențial Portocală dulce
Ulei esențial Portocală dulce
🚚 Livrare
Ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare, exclusiv în România.
Livrare gratuită la comenzi de peste 300 lei
Nu am putut încărca disponibilitatea pentru ridicare
Se achiziționează de obicei împreună cu
Cum miroase ?
Portocală, Coajă de portocală, Fresh, Suculent, Dulce, Citric
Descriere
Uleiul esențial Portocală dulce are un miros clasic de portocale. Se combină bine cu alte ingrediente citrice si florale. De obicei, se folosește între 1% și 10% din această substanță în compoziția parfumului.

Uleiul esențial Portocală dulce este un lichid de culoare galben deschis până la roșu-portocaliu la temperatura camerei. Fiind sensibil la oxigen și lumină, se recomandă păstrarea sa într-un loc ferit de soare și în recipient bine închis, așa cum este indicat pentru toate esențele noastre. Uleiul este obținut prin presare la rece din cojile de portocale dulci care au fost cultivate fără utilizarea de îngrășăminte artificiale.Este folosit ca și notă de vârf în parfumuri.
INCI: CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED
Număr CAS(EU): 8028-48-6
Număr CAS(TSCA): 8008-57-9
Număr EC: 232-433-8
Număr FEMA: 2825
Număr UN: 1197
ADR: 3/III
Produsele noastre sunt destinate utilizării ca ingrediente în procesul de creare a parfumurilor; acestea nu se aplică pe piele nediluate.
Aceste materii prime sunt destinate exclusiv utilizării în industria de parfumerie.
Share
