Salt la informațiile despre produs
1 din 1
Fructat Lichid

Allyl Amyl Glycolate

Allyl Amyl Glycolate

Preț obișnuit 30,00 lei
Preț obișnuit Preț redus 30,00 lei
Reducere Stoc epuizat
Taxe incluse.
Sameday

Ajunge la tine în 1-3 zile lucrătoare, ambalat cu grijă, oriunde în România.

Livrare gratuită la comenzi de peste 300 lei

Sameday
Volum

Se achiziționează de obicei împreună cu

Solvent pentru parfumuri, alcool etilic complet denaturat
Solvent pentru parfumuri, alcool etilic complet denaturat Necesar atunci când îți creezi propriul parfum. Acest alcool etilic denaturat 94% este solventul de bază în care se dizolvă esențele și bazele parfumate. 50,00 lei

CLASIFICARE
Notă de mijloc

PROFIL OLFACTIV
Ananas verde, Galbanum, Fructat, Metalic

SE COMBINĂ BINE CU
Dihydromyrcenol
Ambroxide
Linalool

DESCRIERE
Allyl Amyl Glycolate este ananasul verde din parfumerie. Nu ananasul dulce din compot, ci cel abia tăiat: acrișor, crud, încă verde.

Nediluat e aspru și înțepător, aproape metalic. Caracterul de ananas apare abia la diluare, de aceea se lucrează cu el într-o soluție de 1% sau 10% în DPG.

Pe lângă ananas are și un miros verde puternic, apropiat de galbanum. Din cauza lui nu se simte dulce, ci crud. E unul dintre materialele care fac deschiderea unui parfum să pară vie, și se folosește în fougère-uri moderne, în parfumurile masculine proaspete, în acordurile fructat-acvatice, dar și în acorduri de măr, de căpșuni sau de alte fructe.

Împreună cu Dihydromyrcenol și Ambroxide formează unul dintre cele mai cunoscute acorduri din parfumeria modernă, cel care stă la baza lui Cool Water și a lui Aventus. În Green Irish Tweed depășește 2% din formulă.

Deși se folosește la deschidere, rezistă mult, peste 84 de ore pe banda de testare. Se simte și după ce notele de deschidere au dispărut.

DOZARE UZUALĂ
0,05-1% din amestecul de esențe

FAMILIE OLFACTIVĂ
Fructată

PERSISTENȚĂ
Peste 84 de ore pe banda de testare

IFRA 51
Fără restricție pentru Categoria 4

SINONIME
Galbanum Glycolate, Isoamyl Allylglycolate, Allyl (3-metilbutoxi)acetat

Proprietăți

Allyl Amyl Glycolate se prezintă sub formă de lichid limpede, incolor spre galben pal, cu puritate de minimum 98%. Se obține prin sinteză. Se păstrează sub 10°C, ferit de aer și de lumină.

Identificatori

Tip: Substanță
INCI: ISOAMYL ALLYLGLYCOLATE
Număr CAS: 67634-00-8
Număr EC: 266-803-5

Mod de utilizare

Produsele noastre sunt destinate utilizării ca ingrediente în procesul de creare a parfumurilor; acestea nu se aplică pe piele nediluate.

Aceste materii prime sunt destinate exclusiv utilizării în industria de parfumerie.

Vedeți detaliile complete