Ulei esențial Bergamotă FCR
Ulei esențial Bergamotă FCR
🚚 Livrare
Ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare, exclusiv în România.
Livrare gratuită la comenzi de peste 300 lei
Nu am putut încărca disponibilitatea pentru ridicare
Se achiziționează de obicei împreună cu
Cum miroase ?
Bergamotă, Coajă de Bergamotă, Citric, Fresh, Amar, Floral
Descriere
Uleiul esențial de Bergamotă FCR are un miros proaspăt, cu note citrice fine și accente florale delicate, ușor amărui, fiind extrem de apreciat și utilizat în parfumerie și aromaterapie. Produs în Italia, acest ulei de calitate excepțională este 100% pur și natural. Atunci când este combinat cu note florale sau alte note citrice, oferă o gamă largă de acorduri olfactive armonioase. Fiind FCR, reduce semnificativ riscul de fototoxicitate, reprezentând alegerea ideală pentru creații olfactive deosebite și sigure pentru piele.
Ce inseamna FCR ?
FCR (Furocoumarin Reduced) înseamnă că uleiul de bergamotă este special procesat pentru a elimina furocumarinele, cum ar fi bergaptenul. Astfel, îl poți folosi în siguranță pe piele, fără riscul de iritații.
Avantajul uleiului FCR este că poți avea până la 5% ulei de bergamotă în parfumul tău final, în timp ce pentru uleiul normal limita recomandată este doar 0.4%.

Ulei esențial de Bergamotă FCR este obținut prin presare la rece a cojii fructului proaspăt de bergamotă, apoi purificat. Este un lichid de culoare galbenă până la galben-verzuie.
Este o veritabilă notă de vârf în parfumuri.
INCI: CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL
Număr CAS(EU): 89957-91-5
Număr CAS(TSCA): 8007-75-8
Număr EC: 289-612-9
Număr FEMA: 2153
ADR: 3/III
Produsele noastre sunt destinate utilizării ca ingrediente în procesul de creare a parfumurilor; acestea nu se aplică pe piele nediluate.
Aceste materii prime sunt destinate exclusiv utilizării în industria de parfumerie.
Share
